Sunday, March 28, 2010

Lahe täheaabits

Millalgi mõne aasta eest sai "kirjatarkuse algtõdede visualiseerimiseks" soetatud Onu Volgi värsiaabits. Peamiselt ostis toona aastase lapse ema minu isikus raamatu seepärast, et Volgi värsid olid superlahedad ja Piret Raud oli lisanud täpselt sama superlahedad pildid. Jah, ma ostsin raamatu endale. Ja kasutasin seda sihipäraselt niipea, kui avanes võimalus. Lapsel jäid värsid kohe pähe ja külla saabunud vanaema poolt unelugemise käigus tehtud pisivigu parandati teki alt järjekindlalt.

Toonane lugeja on nüüd seitsmene ja tema noorem õde peab kasutama sedasama ohtralt äraloetud raamatut. Mina tahaks tulevikule mõeldes loota, et ehk ilmub millalgi ka kordustrükk. Blogimaailmas käin vahel piilumas Lohe Lembitu kodus, seal käib"Onu Volgi värsiaabits" kirjatarkuse teel abiks kuuesele Emilile .

Ja Venno Loosaare lastelaulude plaadil "Minul on" etleb üks laps laulude vahel š-tähe värssi Šveitsi šeigist ja tema šaakalist. Tuju läheb heaks seda kuulates. Lapsevanematele vahest meenuvad ka meediakajastust leidnud Vanilla Ninja kuulsusrikkad hetked eurolaulu finaalis :)). Plaat, muide, on meie pere hinnangul täitsa väärt kraam!

No comments:

Post a Comment